Σπάνια ευχάριστα αρρενωπά δαχτύλιους για καθημερινή μεταχείριση

Wiki Article







Όλοι θέλουν να είναι μοναδικοί και εξαιτίας ενταύθα του γεγονότος, τα ανδρικά δαχτυλίδια γίνονται όλο και πιο σπάνια κάθε μέρα. Οι άντρες δεν θέλουν πλέον να μένουν κολλημένοι στις σκιές, αλλά τώρα θέλουν επίσης να μπορούν να απολαύσουν τα φώτα της μόδας.



Γι' αυτό πολλοί άντρες έχουν αρχίσει να στρέφονται στα δαχτυλίδια από διαφορετικά είδη υλικών και όχι στο παραδοσιακό και βαρετό άργυρος 925 και χρυσό. Αν και αυτά τα μέταλλα είναι κομψά, έχουν αποκτήσει ανταγωνισμό με τη μορφή κεραμικού καθώς και βολφραμίου. Για να διατηρηθεί μια ορισμένη μεταλλική ασημί ποιότης, τα αρρενωπά δαχτυλίδια από τιτάνιο και βολφράμιο παρέχουν ελαφρούς ακόμα ανθεκτικούς δακτυλίους κατάλληλους για μεταχείριση ούτως ή άλλως από το επάγγελμά σας.



Αρρενωπά δαχτυλίδια που είναι υπέροχα για γάμο

Τα ανδρικά δαχτυλίδια δεν προορίζονται απλώς για τακτική χρήση. Όταν μιλάμε για έναν γάμο, το δαχτύλιο που φέρει επιλέξει ο γαμπρός συνιστά σίγουρα το ίδιο καλά αξιόλογο κομμάτι της γιορτής με τα δαχτυλίδια που επιλέγει η νύφη. Επιπροσθέτως, όσο το δαχτυλίδι της νύφης γίνεται μέρος της έγγαμης ζωής, αντιστοίχως συμβαίνει και με το δαχτύλιο του γαμπρού.



Ευτυχώς, υφίσταται πραγματικά πάρα πολλές χαρακτηριστικά όσον συσχετίζεται με τα δαχτυλίδια για άνδρες, κάτι που είναι εξίσου καλό, καθώς μπορεί να συνιστά το ίδιο καλά δύσκολο να διαλέξετε για έναν γαμπρό όσο και για τη νύφη. Κάτι όπου λατρεύουν οι άντρες συνιστά να επιλέγουν δαχτυλίδια που είναι ανόμοια και μοναδικά παρά συνήθως και εξευγενισμένα αριστοκρατικά. Αυτός είναι μέρος του λόγου για τον οποίο μερικές από τις καλύτερες βέρες αρραβώνα- γάμου συνιστά φιλοτεχνημένες από διαφορετικούς τύπους υλικών, ομοίως τιτάνιο και κεραμικό.



Εάν μιλάμε να παντρευτείτε, σας αρέσει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη ακριβής βέρα, παρ 'όλα αυτά από το αν είστε η νύφη ή ο γαμπρός. Επιλέξτε μοναδικά αρρενωπά δαχτυλίδια διαλέγοντας ανδρικα δαχτυλιδια ανάμεσα σε μερικά από τα πιο μοναδικά σχέδια και υλικά.



Διαλέγοντας αρρενωπά δαχτυλίδια με πέτρινες μικρολεπτομέρειες








Παρά που τα πιο πολλά αρρενωπά δαχτυλίδια κατασκευάζονται χωρίς πέτρες, η μετατροπή για να γίνουν πιο σπάνια κατέληξε σε μια ποικιλία διαφορετικών τύπων δαχτυλιδιών με τόνους ημιπολύτιμων λίθων. Αν σας αρέσει κάτι λίγο πιο σπάνιο για το δαχτυλίδι σας, τότε ταύτη δύναται να συνιστά μια προαίρεση που πρέπει να δοκιμάσετε.



Αν και οι ανδρικα δαχτυλιδια πέτρες φέρουν αρχίσει να φαίνονται στα δαχτύλιους για τους αρσενικά, ταύτο δεν πάει να πεί ότι επιθυμούν να αποκτήσετε ανδρικα δαχτυλιδια ένα θηλυκό δαχτυλίδι. Για να διασφαλίσετε ότι εξακολουθείτε να μένετε με την αντρική σας ιδιαιτερότητα ακόμα και με πέτρες στο δαχτυλίδι σας, θα θα έπρεπε να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει 1 χαριτωμένη κοπή. Αν και υπάρχουν αρκετά δαχτυλίδια για αρσενικά εκεί έξω, πάρα πολλά από εμφανή με πέτρες δεν συνιστά ακριβώς αντρικά. Θα είστε σε θέση να βελτιώσετε την μορφή του δαχτυλιδιού διαλέγοντας επίπεδα δαχτύλιους. Εμφανή θα τονίσουν το μέγεθος του δακτύλου σας. Την ίδια στιγμή, είναι επί πλέον καλό να αναμένεται δαχτυλίδια που δεν είναι στρογγυλεμένα προς τα μέσα, αν και αυτό δεν πρέπει να θεωρείται ως εμπειρικός κανόνας.



Η επιλογή καλών δαχτυλιδιών με πέτρες μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά δεν είναι ακατόρθωτη, οπότε προχωρήστε και βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει με σύνεση. Μην κολλάτε στο παρελθόν και επιλέξτε ένα δαχτυλίδι απλώς και μόνο επειδή έτσι έχετε συνηθίσει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανδρικά δαχτυλίδια που είναι μοναδικά από μόνα τους.




Report this wiki page